Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia

SOLIVA FORTUNY, ROBERT CARLES

Categoria: CATEDRÀTIC/A CONTRACTAT/ADA
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Adreça electrònica: robert.soliva@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL 1 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL 1 TREBALL DE FI DE MÀSTER
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL 2 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL 2 PROCESSAT DELS ALIMENTS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL 4 SISTEMES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA I CÀTERING
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL 4 TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 4 ENVASAT D'ALIMENTS
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia 5 TREBALL DE FI DE GRAU

Recerca

Grup de recerca: Innovative Technologies for the Obtaining of Ingredients and Food Products - TI2PA
Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Mejora de la calidad nutricional de bebidas mixtas de zumos de frutas, leche y soja mediante la aplicación de tecnologías no térmicas: pulsos eléctricos de alta intensidad de campo 01/01/2006 31/12/2008 OLGA MARTÍN BELLOSO
CERTA. Funcionament Unitat de Tecnologia de Productes Vegetals 2008-2009 01/01/2008 31/12/2009 GRUP RECERCA TECNOLOGIA DE PRODUCTES VEGETALS (TPV-CERTA)
Desarrollo de recubrimientos comestibles nanoestructurados para el transporte de compuestos activos 01/01/2010 31/12/2012 OLGA MARTÍN BELLOSO
Aplicación de tecnologías innovadoras de descontaminación para la mejora de la calidad de alimentos de cuarta gama 01/01/2011 30/06/2014 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
Estrategias innovadoras para el desarrollo de alimentos vegetales de alto valor funcional mediante la aplicación de tecnologías no-térmicas 01/01/2014 30/09/2017 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ
MOOC Las claves de la producción de alimentos: Tecnología y gestión 01/01/2016 31/12/2016 SONIA MARÍN SILLUÉ
Un ecosistema innovador per a un sector agroalimentari intel·ligent. INNO4AGRO: Planta Pilot de tecnologia dels aliments 01/01/2017 31/12/2021 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, UNIVERSITAT DE LLEIDA
Mejora de propiedades de fibra dietética de fuentes no convencionales mediante la aplicación de tecnologías innovadoras para la obtención de nuevos ingredientes alimentarios 01/01/2019 30/09/2022 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ
Study of the effect of eliminating the content of nitrifying salts on the microbiological quality of dry cured meat products (NITRATES) 01/03/2022 28/02/2025 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
Valorizing Agrifood Residues for Bio-based Packaging Solutions 01/06/2024 31/05/2027 LAURA SALVIA TRUJILLO
Tecnologías físicas avanzadas de procesado de alimentos para la mejora de la fabricación aditiva de productos amiláceos 01/09/2022 31/08/2025 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ
Aplicación de tecnologías pulsantes no-térmicas para la mejora de la seguridad y calidad de frutos y hongos comestibles frescos cortados 01/10/2006 31/03/2010 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
Aliments sans i de qualitat mitjançant el blat de moro reforçat antioxidant (VitaMaize) 01/12/2012 31/01/2015 PAVLOS CHRISTOU
Obtención de nuevos ingredientes alimentarios a base de fibra dietética de subproductos de frutas mejorada mediante tecnologías físicas avanzadas de procesado 01/12/2022 31/08/2025 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ
Demostració de l’obtenció d’anàlegs de carn mitjançant l’extrusió humida De concentrats de proteïna de fava 27/09/2024 02/06/2026 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
Demostració de l'aplicació de polsos elèctrics d'alta intensitat de camp per a la pasteurització de fluids alimentaris. 30/10/2019 29/09/2022 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
Tesis Any Direcció
Application of pulsed electric fields as a strategy for enhancing the content and bioaccessibility of carotenoids and phenolic compounds in carrots and their derived products 2021 Soliva Fortuny, Robert; Elez Martínez, Pedro
Application of non-thermal technologies to enhance the concentration and bioaccessibility of carotenoids in tomato and tomato-based products 2017 Soliva Fortuny, Robert; Elez Martínez, Pedro
Nanostructured emulsions and nanolaminates: an approach toward food protection and delivery of active ingredients 2016 Olga Martín Belloso, Robert Soliva Fortuny
Nanoemulsions as delivery systems of food ingredients: Improving food safety and functionality 2014 Olga Martín Belloso; Robert Soliva Fortuny
Pulsos de luz intensa: inactivación microbiana y cambios de calidad en frutas y hongos comestibles frescos cortados 2012 Martín Belloso, Olga; Soliva Fortuny, Robert
Eficacia de los pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en el mantenimiento de la calidad de zumos de frutos rojos 2010 Olga Martín Belloso; Robert Soliva Fortuny
Alternativas del envasado de pera y melón frescos cortados en atmósfera controlada 2008 Olga Martín Belloso i Robert Soliva Fortuny
Influencia de las condiciones de envasado y conservación sobre la calidad y vida útil de manzana y pera mínimamente procesadas 2003 Martín Belloso, Olga
Publicacions Any Autors Tipus
Prebiotic potential of pectin and cello-oligosaccharides from apple bagasse and orange peel produced by high-pressure homogenization and enzymatic hydrolysis 2024 Manthei, A.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Murciano-Martínez, P. Article d'investigació
Relationship between Physicochemical, Techno-Functional and Health-Promoting Properties of Fiber-Rich Fruit and Vegetable By-Products and Their Enhancement by Emerging Technologies 2023 Manthei, A.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Green technologies for sustainable food production: Pulsed electric fields 2023 López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. Capítol de llibre d'investigació
Food processing interventions to improve the bioaccessibility and bioavailability of plant food nutrients 2023 López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. Capítol de llibre d'investigació
Recent developments in the application of novel technologies for the modification of starch in light of 3D food printing 2023 Gulzar, S.; Narciso, J.O.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Nonthermal processing technologies 2023 Martín Belloso, O.; Vega Mercado, H.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Marsellés Fontanet, R. Capítol de llibre d'investigació
Pulsed light of near‐infrared and visible light wavelengths induces the accumulation of carotenoids in tomato fruits during post‐treatment time 2022 González Casado, S.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R . Article d'investigació
Efficacy of Pectin-Based Coating Added with a Lemon Byproduct Extract on Quality Preservation of Fresh-Cut Carrots 2022 Imeneo, V.; Amalia Piscopo, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R . Article d'investigació
Effect of pulsed electric fields on food quality 2022 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Morales-de la Peña, M. Capítol de llibre d'investigació
Pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts as antimicrobial and antioxidant additives used in alfalfa sprouts 2022 Cruz Valenzuela, M.R.; Ayala Soto, R.E.; Ayala Zavala, J.F.; Espinoza Silva, B.A.; González Aguilar, G.A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Nazzaro, F.; Fratianni, F.; Tapia Rodríguez, M.R.; Be Article d'investigació
Process innovations in designing foods with enhanced functional properties 2022 Morales-de la Peña, M.; Acevedo-Fani, A.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Gastric and small intestinal lipid digestion kinetics as affected by the gradual addition of lipases and bile salts. 2022 Verkempinck, S.H.E.; Guevara Zambrano, J.M.; Infantes Garcia, M.R.; Naranjo, M.C.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Grauwet, T. Article d'investigació
Ultraviolet/visible intense pulsed light irradiation of fresh-cut avocado enhances its phytochemicals content and preserves quality attributes. 2021 Velderrain Rodríguez, G.R.; Salmerón Ruiz, M.L.; González Aguilar, G.A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Recent advances toward the application of non-thermal technologies in food processing: An insight on the bioaccessibility of health-related constituents in plant-based products. 2021 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Applying pulsed electric fields to whole carrots enhances the bioaccessibility of carotenoid and phenolic compounds in derived products. 2021 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Pulsed Electric Fields Technology for Healthy Food Products. 2021 Morales de la Peña, M.; Rábago Panduro, L.M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Welti Chanes, J. Article d'investigació
Effect of pulsed electric fields on carotenoid and phenolic bioaccessibility and their relationship with carrot structure 2021 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Quiles Chuliá, A.; Martín Belloso, O.; Hernando Hernando, I.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Changes of carotenoid content in carrots after application of pulsed electric field treatments 2021 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Enhancing carotenoid and phenolic contents in plant food matrices by applying non-thermal technologies: Bioproduction vs improved extractability 2021 López-Gámez, G.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Review
Pulsed electric field treatment strategies to increase bioaccessibility of phenolic and carotenoid compounds in oil-added carrot purees. 2021 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Fresh-cut fruits: apples and pears 2020 Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Formation of patulin-glutathione conjugates induced by pulsed light: A tentative strategy for patulin degradation in apple juices. 2020 Rodríguez-Bencomo, J.J.; Sanchis, V; Viñas, I; Martín-Belloso, O; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Pulsed electric fields affect endogenous enzyme activities, respiration and biosynthesis of phenolic compounds in carrots 2020 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Enhancing phenolic content in carrots by pulsed electric fields during post-treatment time: Effects on cell viability and quality attributes 2020 López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Effectiveness of pulsed light treatments assisted by mild heat on Saccharomyces cerevisiae inactivation in verjuice and evaluation of its quality during storage. 2020 Kaya, Z.; Unluturk, S.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Fresh-cut fruits: pineapple 2020 Montero Calderón, M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Chitosan/tripolyphosphate nanoaggregates enhance the antibrowning effect of ascorbic acid on mushroom slices 2019 Ojeda, G.A.; Sgroppo, S.C.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. Article d'investigació
Influence of pulsed electric fields processing on the bioaccessible and non-bioaccessible fractions of apple phenolic compounds 2019 Ribas Agustí, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. Article d'investigació
Enhancing hydroxycinnamic acids and flavan-3-ol contents by pulsed electric fields without affecting quality attributes of apple 2019 Ribas Agustí, A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. Article d'investigació
La Transferència tecnològica en l'àmbit agroalimentari: un repte imminent i ineludible. 2019 Soliva Fortuny, R. Article en premsa
Minimal Processing 2019 Velderrain Rodríguez, G.R.; López Gámez, G.; Domínguez Avila, J.A.; González Aguilar, G. A.; Soliva Fortuny., R.; Ayala Zavala, J.F. Capítol de llibre d'investigació
Effect of pulsed light, edible coating, and dipping on the phenolic profile and antioxidant potential of fresh‐cut mango 2018 Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Impact of pulsed light treatments and storage time on the texture quality of fresh-cut tomatoes 2018 Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Enhancing the carotenoid content of tomato fruit with pulsed electric field treatments: effects on respiratory activity and quality attribute 2018 González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Methods for determining the antioxidant capacity of food constituents 2018 Rodriguez Roque, M.J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Effect of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut strawberries 2018 Avalos-Llano, K.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Kinetics of the changes in the antioxidant potential of fresh-cut tomatoes as affected by pulsed light treatments and storage time 2018 Valdivia-Nájar, C. G., Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Photo-protection and controlled release of folic acid using food-grade alginate/chitosan nanolaminates 2018 Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Induced accumulation of individual carotenoids and quality changes in tomato fruits treated with pulsed electric fields and stored at different post-treatments temperatures 2018 González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Food processing strategies to enhance phenolic compounds bioaccessibility and bioavailability in plant-based foods 2018 Ribas-Agustí, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. Review
In vitro bioaccessibility of colored carotenoids in tomato derivatives as affected by ripeness stage and the addition of different types of oil 2018 González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Application of pulsed electric fields to tomato fruits for enhancing the bioaccessibility of carotenoids in derived products 2018 González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Pulsed electric fields bioproduction of secondary metabolites in plant systems 2017 Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Nanostructured emulsions and nanolaminates for delivery of active ingredients: Improving food safety and functionality 2017 Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Nanoemulsions as edible coatings 2017 Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol 2017 Acevedo-Fani, A.; Silva, H. D.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O., Vicente, A. Article d'investigació
Layer-by-layer assembly of food-grade alginate/chitosan nanolaminates: formation and physicochemical characterization 2017 Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperatures 2017 Soliva-Fortuny, R.; Vendrell-Pacheco, M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. Article d'investigació
Effects of pulsed electric fields processing strategies on Health-related compounds of plant-based foods. 2017 Elez-Martínez, P; Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R; Martin-Belloso, O Article d'investigació
Influence of cooking conditions on carotenoid content and stability in porridges prepared from high-carotenoid maize. 2017 Díaz-Gómez J; Ramos AJ; Zhu C; Martín-Belloso O; Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Modeling the Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in fresh-cut tomato treated with pulsed light 2017 Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Giner-Seguí, J.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Edible nanoemulsions as carriers of active ingredients 2017 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; McClements, D.J.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effects of pulsed light treatments and pectin edible coatings on the quality of fresh-cut apples: a hurdle technology approach 2017 Moreira, M.R.; Álvarez, M.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Processing and quality of fresh-cut mangoes 2017 Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Edible film and coating applications for fresh-cut and mminimally processed fruits and vegetables 2017 Izquier, A.; Soliva-Fortuny, R.; Tapia, M.S.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Pulsed Electric Fields effects on helath-related compounds and antioxidant capacity of tomato juice 2017 Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Processing and quality of fresh-cut mangoes 2017 Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Capítol de llibre docent
Surface decontamination of spinach by intense pulsed light treatments: impact on quality attributes 2016 Agüero, M.V.; Jagus, R.J.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Effects of Pulsed light on quality parameters, nutritional and bioactive compounds of food products 2016 Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O Capítol de llibre d'investigació
Combinational edible antimicrobial films and coatings 2016 Raybaudi-Massilia, R.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Edible packaging for fruits and vegetables 2016 Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Empleo de atmósferas modificadas para la conservación de fruta fresca cortada 2016 Salvia Trujillo, L.; Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Article en premsa
Pulsed Electric Fields effects on Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice 2016 Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre en premsa
Impact of pulsed light treatments on antioxidant characteristics and quality attributes of fresh-cut apples 2016 Ávalos-Llano, K.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Combined effect of pulsed light, edible coating and malic acid dipping to improve fresh-cut mango safety and quality 2016 Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martin-Belloso, O. Article d'investigació
Carotenoids in nonthermally treated fruit juices 2015 Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Combined effects of malic acid dip and pulsed light treatments on the inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut produce 2015 Ramos-Villarroel, AY; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Use of antimicrobial nanoemulsions as edible coatings: Impact on safety and quality attributes of fresh-cut Fuji apples 2015 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effects of polysaccharide-based edible coatings enriched with dietary fiber on quality attributes of fresh-cut apples 2015 Moreira, M.R.; Cassani, L.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R Article d'investigació
Physicochemical characterization and antimicrobial activity of food-grade emulsions and nanoemulsions incorporating essential oils 2015 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Antimicrobial edible films and coatings 2015 Salinas-Roca, B.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperaturess 2015 Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. Acta congrés
Pulsed electric fields for plant-based food processing: Current applications and future perspectives 2015 Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Elez-Martínez, P. Acta congrés
Physiological response of fruits processed by moderate-intensity pulsed electric fields 2015 Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. Acta congrés
Edible coatings for the development of sustainable foods with enhanced safety, quality and functionality 2015 Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Acevedo-Fani, A. Acta congrés
Y Modulating Biopolymer Electrical Charge to Optimize the Assembly of Edible Multilayer Nanofilms by the Layer-by-Layer Technique 2015 Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Preservation of fresh-cut apple quality attributes by pulsed light in combination with gellan gum-based prebiotic edible coatings 2015 Moreira, MR.; Tomadoni, B.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Effects of novel processing techniques on glucosinolates and membrane associated myrosinases in broccoli 2014 Frandsen, H.B.; Markedal, K.E.; Martín-Belloso, O.; Sánchez-Vega, R.; Soliva-Fortuny, R.; Sørensen, H.; Sørensen, S.; Sørensen, J.C. Article d'investigació
Non-thermal processing technologies 2014 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Vega-Mercado, H. Capítol de llibre d'investigació
Advances in non-traditional physical methods for postharvest management of fruits and vegetables 2014 Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Tecnologías emergentes no térmicas para la mejora de la calidad y seguridad de fruta mínimament procesada 2014 Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, O. Acta congrés
Impact of microfluidization or ultrasound processing on the antimicrobial activity against Escherichia coli of lemongrass oil-loaded nanoemulsion 2014 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Impact of pulsed light treatments on quality characteristics and oxidative stability of fresh-cut avocado 2014 Aguilo-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Formulation of antimicrobial edible nanoemulsions with pseudo-ternary phase experimental design 2014 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Influence of processing parameters on the pulsed-light inactivation of Penicillium expansum in apple juice. 2014 Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Pulsed light inactivation of naturally occurring moulds on wheat grain 2014 Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut avocados as affected by intense light pulses of specific spectra 2014 Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Emerging nonthermal technologies in fruit juice processing 2014 Martín-Belloso, O.; Marsellés-Fontanet, R.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. Capítol de llibre d'investigació
Pulsed electric fields processing effects on quality and health-related constituents of plant-based foods 2013 Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Review
Building bridges: An integrated strategy for sustainable food production throughout the value chain 2013 Albajes R, Cantero-Martínez C, Capell T, Christou P, Farre A, Galceran J, Lopez-Gatius F, Marin S, Martín-Belloso O, Motilva Ma-J, Nogareda C, Peman J, Puy J, Recasens J, Romagosa I, Romero Ma-P, Sanc Review
Differences in free amino acid profile of non-thermally treated tomato and strawberry juices 2013 Odriozola-Serrano, I.; Garde-Cerdán, T.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O. Article d'investigació
Kinetics of peroxidase Inactivation in Carrot Juice Treated with Pulsed Electric Fields 2013 Quintao-Teixeira, L.J.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Intense light pulses: microbial inactivation in fruits and vegetables 2013 Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Review
Effect of processing parameters on physicochemical characteristics of microfluidized lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions 2013 Salvia-Trujillo L, Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Physicochemical characterization of lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions: Effect of ultrasound processing parameters 2013 Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Screening the Escherichia coli inactivation by different essential oils in alginate nanoemulsions 2012 Salvia-Trujillo. L.; Acevedo-Fani, A.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Recubrimientos comestibles para productos de confitería 2012 Llusera Besa, B.; Nou Cortés, C.; Soliva-Fortuny, R Capítol de llibre docent
Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes 2012 Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Nonthermal technologies to preserve functional properties in fruit juices 2012 Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Influence of spectral distribution on bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut watermelon treated with intense light pulses 2012 Ramos-Villarroel AY, Aron-Maftei N, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Edible films and coatings 2012 Rojas-Graü, M.A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
High intensity pulsed electric field application in fruit processing 2012 Aguiló-Aguayo, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Pulsed electric fields processing of fluid foods 2012 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Sobrino-López, A.; Elez-Martínez, P. Capítol de llibre d'investigació
Vitamin C 2012 Martín-Belloso O, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R. Capítol de llibre d'investigació
The role of pulsed light spectral distribution in the inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on fresh-cut mushrooms 2012 Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Article d'investigació
Polysaccharide coatings 2012 Soliva-Fortuny, R.; Rojas-Graü, M.A.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Películas y recubrimientos comestibles. Propiedades y aplicaciones en alimentos 2012 Olivas, G.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R y González Aguilar, G.A Llibre d'investigació
Fresh-cut fruits 2012 Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Recubrimientos comestibles como portadores de sustancias activas 2012 Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O Capítol de llibre d'investigació
Future trends in fresh-cut fruit and vegetable processing 2011 Oms-Oliu G.; Soliva-Fortuny, R. Capítol de llibre en premsa
Preservation of fruit juices by pulsed electric fields 2011 Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Capítol de llibre d'investigació
Procesado de zumo de sandia mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para una mejor conservación de su calidad y propiedades beneficiosas para la salud 2011 Aguiló-Aguayo, I.; Elez Martínez, P. Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Article d'investigació
Attempts to use pulsed light as an emerging technology for inactivation of mould naturally present on rye 2011 Aron-Maftei N, Ramos-Villarroel A, Nicolau A, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Inactivation of Penicillium expansum by intense pulsed in apple juice 2011 Aron-Maftei, N.; Ramos-Villarroel, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, A.; Nicolau, A. Acta congrés
Using antibrowning agents to enhance quality and safety of fresh-cut avocado treated with intense light pulses 2011 Ramos-Villarroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Bacterial inactivation and quality changes in fresh-cut avocado with intense light pulses 2011 Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Nonthermal processes as hurdles with selected examples 2011 Soliva-Fortuny, R.; Grigelmo-Miguel, N.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Oscillating magnetic fields 2011 Grigelmo-Miguel, N.; Soliva-Fortuny, R.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Pulsed electric fields processing basics 2011 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Capítol de llibre d'investigació
Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut mushrooms by intense light pulses 2011 Ramos-Villarroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Acta congrés
Advances in fresh-cut fruits and vegetables processing 2011 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. Llibre d'investigació
Dosier electrónico Técnicas de conservación de los alimentos por métodos no térmicos(12512-1011) 2011 Joaquín Giner Seguí; Olga Martín Belloso; Albert Ibarz Ribas; Vicente Gimeno Añó; Pedro Élez Martínez; Robert Soliva Fortuny Publicació electrònica docent
Physical and structural changes in liquid whole egg treated with high intensity pulsed electric fields 2011 Marco-Molés, R.; Rojas-Graü, M.A.; Hernando, I.; Pérez-Munuera, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Pulsed electric fields to obtain safe and healthy shelf-stable liquid foods 2011 Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Color and viscosity of watermelon juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat 2010 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Pulsed light treatments for food preservation. A review 2010 Oms-Oliu G, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables 2010 Martín-Belloso, O.; Odriozola-Serrano, I.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R. Capítol de llibre d'investigació
Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables 2010 Martín-Belloso, O., Odriozola-Serrano, I., Rojas-Graü, M.A., Soliva-Fortuny, R. Capítol de llibre docent
Use of Edible Coatings for Fresh-Cut Fruits and Vegetables 2010 Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Effects of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut mushrooms (Agaricus bisporus) 2010 Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. Article d'investigació
Impact of high-intensity pulsed electric field variables affecting peroxidase and lipoxygenase activities of watermelon juice 2010 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Recent approaches using chemical treatments to preserve quality of fresh-cut fruit: A review 2010 Oms-Oliu G, Rojas-Grau MA, Alandes-Gonzalez L, Varela P, Soliva-Fortuny R, Hernando I, Pérez-Munuera I, Fiszman S, Martín-Belloso O. Review
Changes in bioactive composition of fresh-cut strawberries stored under superatmospheric oxygen, low-oxygen or passive atmospheres 2010 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Influence of Modified Atmosphere Packaging on Volatile Compounds and Physicochemical and Antioxidant Attributes of Fresh-Cut Pineapple (Ananas comosus) 2010 Montero-Calderón M, Rojas-Graü MA, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Changes on flavor compounds throughout cold storage of watermelon juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat 2010 Aguiló-Aguayo, I.; Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Volatile compounds and changes in flavour-related enzymes during cold storage of high-intensity pulsed electric field- and heat-processed tomato juices 2010 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Optimizing critical high-intensity pulsed electric fields treatments for reducing pectolytic activity and viscosity changes in watermelon juice 2010 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
High-intensity pulsed electric fields processing parameters affecting polyphenoloxidase activity of strawberry juice 2010 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Edible coatings: past, present and future 2010 Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Pulsed electric field: opportunities for healthier tomato juice 2010 Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article en revista divulgativa
Natural antimicrobials for food processing 2010 Ramos-Villaroel AY, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Review
Effects of High-Intensity Pulsed Electric Fields on Lipoxygenase and Hydroperoxide Lyase Activities in Tomato Juice 2009 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre el color, viscosidad y las enzimas relacionadas 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Elen-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effect of High-Oxygen Atmospheres on the Antioxidant Potential of Fresh-Cut Tomatoes 2009 Odriozola-Serrano I, Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Use of Weibull distribution for describing kinetics of antioxidant potential changes in fresh-cut watermelon 2009 Oms-Oliu, G.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Impact of high-intensity pulsed electric fields on bioactive compounds in Mediterranean plant-based foods 2009 Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Control of pathogenic and spoilage microorganisms in fresh-cut fruits and fruit juices by traditional and alternative natural antimicrobials 2009 Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Flavour retention and related enzyme activities during storage of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
The use of packaging techniques to maintain freshness in fresh-cut fruits and vegetables: a review 2009 Rojas-Graü, M.A.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Review
Effects of high intensity pulsed electric field processing conditions on lycopene, vitamin C and antioxidant capacity of watermelon juice 2009 Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Influence of Storage Temperature on the Kinetics of the Changes in Anthocyanins, Vitamin C, and Antioxidant Capacity in Fresh-Cut Strawberries Stored under High-Oxygen Atmospheres 2009 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Changes in quality attributes throughout storage of strawberry juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Avoiding non-enzymatic browning by high-intensity pulsed electric fields in strawberry, tomato and watermelon juices 2009 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Carotenoid and phenolic profile of tomato juices processed by high intensity pulsed electric fields compared with conventional thermal treatments 2009 Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Hernández-Jover, T.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre color, viscosidad y las enzimas relacionadas 2009 Aguiló Aguayo I, Elez Martínez P, Soliva Fortuny R, Martín Belloso O. Acta congrés
Delivery of flavor and active ingredients using edible films and coatings 2009 Martín-Belloso, O.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R. Capítol de llibre d'investigació
Effect of ripeness at processing on fresh-cut 'Flor de Invierno' pears packaged under modified atmosphere conditions 2009 Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Impact of high-intensity pulsed electric fields variables on vitamin C, anthocyanins and antioxidant capacity of strawberry juice 2009 Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Use of malic acid and other quality stabilizing compounds to assure the safety of fresh-cut 'Fuji' apples by inactivation of Listeria monocytogenes, Salmonella Enteritidis and Escherichia coli O157:H7 2009 Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Sobrino-López, A.;Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Influence of high intensity pulsed electric field treatment conditions on peroxidase activity in tomato juice 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Selective determination of effects from HIPEF on enzymes oxidazing phenolics in tomatoes. 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Andersen, K.E.; Frandsen, H.B.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O.; Sørensen, J.C.; Sørensen, H. Acta congrés
Cambios microbiológicos, físico-químicos y sensoriales de fruta fresca cortada de origen templado 2009 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. Capítol de llibre d'investigació
Methods of analysis of antioxidant capacity of phytochemicals 2009 Grigelmo-Miguel, N.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Changes in viscosity and pectolytic enzymes of tomato and strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields 2009 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Edible coatings as carriers of active ingredients for fresh-cut fruits 2009 Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Comparative study on antioxidant properties of carrot juice stabilised by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments 2009 Quintão-Teixeira, L.J.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Edible films and coatings as tool to improve quality and shelf-life of fresh-cut fruits 2009 Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Nuevas técnicas de procesado para la conservación de productos derivados del tomate 2009 Aguiló-Aguayo, I.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article docent
Recent developments in the use of modified atmosphere packaging for fresh-cut fruits and vegetables. 2009 Oms-Oliu, G.; Hertog, MLATM; Soliva-Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Nicolai, B.M. Article d'investigació
Tendencias en el procesado mínimo de frutas y hortalizas frescas 2009 Montero-Calderón M, Rojas-Grau M.A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effects of pulsed electric fields on bioactive compounds in foods: a review 2009 Soliva-Fortuny R, Balasa A, Knorr D, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Edible coatings to incorporate active ingredients to fresh-cut fruits: a review 2009 Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Comparative study on color, viscosity and related enzymes of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat 2008 Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Modeling changes of headspace gas concentrations to describe the respiration of fresh-cut melon under low or superatmospheric oxygen atmospheres 2008 Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O Article d'investigació
Kinetic study of anthocyanins, vitamin C, and antioxidant capacity in strawberry juices treated by high-intensity pulsed electric fields 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Añó V, Martín-Belloso O. Article d'investigació
The role of peroxidase on the antioxidant potential of fresh-cut 'Piel de Sapo' melon packaged under different modified atmospheres 2008 Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Influence of high-intensity pulsed electric field processing on lipoxygenase and beta-glucosidase activities in strawberry juice 2008 Aguiló-Aguayo I, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Using poly saccharide-based edible coatings to enhance quality and antioxidant properties of fresh-cut melon 2008 Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effect of natural antibrowning agents on color and related enzymes in fresh-cut Fuji apples as an alternative to the use of ascorbic acid 2008 Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Edible coatings with antibrowning agents to maintain sensory quality and antioxidant properties of fresh-cut pears 2008 Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effects of high-intensity pulsed electric fields and heat pasteurization on phenolic compounds of tomato juice throughout cold storage 2008 Rojas-Graü, M.A., Odriozola-Serrano, I., Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O. Acta congrés
Conservación de zumos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo: El caso del zumo de fresa 2008 Salvia-Trujillo L, Aguiló-Aguayo I, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Changes of health-related compounds throughout cold storage of tomato juice stabilized by thermal or high intensity pulsed electric field treatments 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Use of alginate and gellan based coatings for improving barrier, texture and nutritional properties of fresh-cut papaya. 2008 Tapia MS, Rojas-Grau MA, Carmona A, Rodríguez FJ, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Physiological and microbiological changes in fresh-cut pears stored in high oxygen active packages compared with low oxygen active and passive modified atmosphere packaging 2008 Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Phenolic acids, flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effect of minimal processing on bioactive compounds and color attributes of fresh-cut tomatoes 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Efecto de la composición gaseosa del envase sobre los componentes bioactivos del tomate fresco cortado 2008 Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Acta congrés
Modeling changes in health-related compounds of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Ano V, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O2 active packages compared with conventional low-O2 active and passive modified atmosphere packaging 2008 Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en zumos. 2008 Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Antioxidant properties and shelf-life extension in fresh-cut tomatoes stored at different temperatures 2008 Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Maintaining the antioxidant potencial of fresh-cut pears with edible coatings carrying thiol-containing compounds 2008 Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. Acta congrés
Influencia de la materia prima y los tratamientos de conservación en la calidad de la fruta fresca cortada 2007 Martín Belloso O, Soliva-Fortuny R, Oms-Oliu G. Article d'investigació
Effect of ripeness on the shelf-life of fresh-cut melon preserved by modified atmosphere packaging 2007 Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Shelf-life extension of fresh-cut "Fuji" apples at different ripeness stages using natural substances 2007 Raybaudi RM, Mosqueda-Melgar J, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Internal atmosphere, quality attributes and sensory evaluation of MAP packaged fresh-cut Conference pears 2007 Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O Article d'investigació
Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice as affected by high-intensity pulsed electric fields critical parameters 2007 Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Gimeno-Añó V, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Respiratory rate and quality changes in fresh-cut pears as affected by superatmospheric oxygen. 2007 Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O Article d'investigació
Effect of superatmospheric and low oxygen modified atmospheres on shelf-life extension of fresh-cut melon 2007 Oms-Oliu G, Raybaudi-Massilia RM, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Apple puree-alginate edible coating as carrier of antimicrobial agents to prolong the shelf life of fresh-cut apples 2007 Rojas-Graü M.A, Raybaudi-Massilia R.M, Soliva-Fortuny R, Avena-Bustillos R.J, McHugh T.H, Martín-Belloso O Article d'investigació
Oxidative rancidity in avocado purée as affected by alpha-tocopherol, sorbic acid and storage atmosphere 2007 Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Avances en la mejora de la calidad comercial de los frutos frescos cortados: aspectos físico-químicos y microbiológicos 2007 Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G. Acta congrés
Evolución de la calidad de melón 'Piel de sapo' fresco cortado bajo diferentes atmósferas modificadas 2007 Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G.; Martín Belloso, O. Acta congrés
Fresh-cut fruits 2007 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.C.; Oms-Oliu, G. Capítol de llibre d'investigació
Comparative study on shelf life of orange juice processed by high intensity pulsed electric fields or heat treatment 2006 Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R.C, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Fresh-cut fruits 2006 Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. Capítol de llibre d'investigació
Nuevas tecnologías en la conservación de alimentos: Situación actual y perspectivas de futuro 2006 Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Modeling high-intensity pulsed electric fields inactivation of a lipase from Pseudomonas fluorescens. 2006 Soliva RC, Bendicho S, Martín O. Article d'investigació
Effect of modified atmosphere packaging on the quality of fresh-cut fruits 2006 Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC. Article d'investigació
Determination of naringin and hesperidin in citrus fruit by high-performance liquid chromatography. The antioxidant potential of citrus fruit 2006 Gorinstein S, Huang D, Leontowicz H, Leontowicz M, Yamamoto K, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O, Matínez-Ayala AL, Trakhtenberg S. Article d'investigació
Uso de agentes antimicrobianos para la conservación de frutas frescas y frescas cortadas 2006 Raybaudi-Massilia, R.M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. Capítol de llibre d'investigació
Procesado y comercialización de fruta fresca cortada 2005 Soliva RC, Martín O. Article en revista divulgativa
Natural antioxidants preserve the lipid oxidative stability of minimally processed avocado purée. 2005 Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Gorinstein S, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Sensory quality and internal atmosphere of fresh-cut Golden Delicious apples 2005 Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Martín-Belloso O. Article d'investigació
A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase 2005 Espachs A, Soliva RC, Martín O. Article d'investigació
Inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice by high-intensity pulsed electric fields 2005 Elez-Martínez, P.; Escolà-Hernández, J.; Soliva-Fortuny, R.C.; Martín-Belloso, O. Article d'investigació
Effect of antioxidants and proteins on the quality of Israeli Jaffa red and blond grapefruit 2005 Gorinstein S, Drzewiecki J, Sivan A, Trakhtenberg S, Katrich E, Giner J, Soliva-Fortunt R, Elez-Matínez P, Martin-Belloso O. Article d'investigació
Conservación mediante recubrimientos comestibles 2005 Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Baldwin E. Capítol de llibre d'investigació
Estudio de la composición gaseosa de manzana (Golden delicious) mínimamente procesada 2004 Soliva-Fortuny, RC.; Rojas-Graü, MA.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Destrucción de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo 2004 Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article en revista divulgativa
Influencia de la madurez en el procesado en la vida útil de pera Conferencia mínimamente procesada 2004 Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Espachs-Barroso, A.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Effect of pretreatment of intact “Gala” apple (Malus domestica, Bork) with ethanol vapor, heat or 1-methylcyclopropene on quality and shelf life of fresh-cut slices 2004 Bai J, Baldwin EA, Soliva-Fortuny RC, Mattheis JP, Stanley R, Perera C, Brecht JK. Article d'investigació
Inactivation of Saccharomyces cerevisiae in orange juice using high-intensity pulsed electric fields 2004 Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Kinetics models for the inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice processed by high intensity pulsed electric fields 2004 Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Influence of maturity at processing on quality atributes of fresh-cut Conference pears 2004 Soliva-Fortuny RC, Alós-Saiz N, Espachs-Barroso A, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Microbiological and biochemical stability of fresh-cut apples preserved by modified atmosphere packaging 2004 Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effect of combined methods of preservation on the naturally occuring microflora of avocado purée 2004 Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Evaluation of textural properties and microstructure during storage of minimally processed apples 2003 Soliva-Fortuny RC, Lluch MA, Quiles A, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Microbiological and biochemical changes in minimally processed fresh-cut Conference pears 2003 Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article d'investigació
New advances in extending the shelf-life of fresh-cut fruits: a review. 2003 Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Apple and Pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets 2003 Leontowicz M, Gorinstein S, Leontowicz H, Krzeminski R, Lojek A, Katrich E, Ciz M, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Haruenkit R, Trakhtenberg S. Article d'investigació
Influencia del estado de madurez sobre la calidad de manzana mínimamente procesada 2003 Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats 2002 Leontowicz H, Gorinstein S, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Jung ST, Trakhtenberg S, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Effects of minimal processing on the textural and structural properties of fresh-cut pears 2002 Soliva-Fortuny RC, Grigelmo-Miguel N, Hernando I, Lluch MA, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Modelización del pardeamiento y actividad polifenoloxidásica de aguacate mínimamente procesado 2002 Soliva-Fortuny, RC.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Establecimiento de parámetros de madurez óptima para el procesado de aguacate por métodos combinados 2002 Soliva-Fortuny, RC; Elez-Martínez, P.; Domingo-Baró, J.; Martín-Belloso,O. Acta congrés
Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol. 2002 Gorinstein S, Leontowicz H, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Krzeminski R, Gralak M, Czerwinski J, Jastrzebski R, Trakhtenberg S, Grigelmo-Miguel N, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging. 2002 Soliva-Fortuny RC, Biosca-Biosca M, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Kinetics of polyphenol oxidase activity inhibition and browning of avocado puree preserved by combined methods 2002 Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears 2002 Gorinstein S, Martín-Belloso O, Lojek A, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Caspi A, Libman I, Trakhtenberg S. Article d'investigació
Effects of ripeness stages on the storage atmosphere, color and textural properties of minimally processed apple slices 2002 Soliva-Fortuny RC, Oms-Olius G, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Efecto de antioxidantes y agentes antimicrobianos sobre el enranciamiento de aguacate mínimamente procesado 2002 Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Modelización de la composición gaseosa en envases de puré de aguacate conservado por métodos combinados 2002 Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. Acta congrés
Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging. 2001 Soliva-Fortuny R, Grigelmo-Miguel N, Odriozola-Serrano I, Gorinstein S, Martín-Belloso O. Article d'investigació
Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles 2001 Soliva-Fortuny RC, Martín O. Article d'investigació
Evaluation of browning effect on avocado purée preserved by combined methods 2000 Soliva R, Elez P, Sebastián M, Martín O. Article d'investigació
Extracción de zumo de melocotón mediante licuefacción enzimática 1997 Pagán J, Soliva R, Piqué MT, Ibarz A. Article d'investigació