Ensenyament | Curs | Assignatura |
---|---|---|
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 2 | PRÀCTIQUES DE MICROBIOLOGIA, PARASITOLOGIA I HIGIENE |
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 2 | MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA DELS ALIMENTS |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL | 3 | QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA |
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 3 | HIGIENE DELS PROCESSOS ALIMENTARIS |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | TREBALL DE FI DE GRAU |
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 4 | QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA |
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal | 5 | CADENA ALIMENTÀRIA, ALIMENTS, SEGURETAT I TRAÇABILITAT |
Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
---|---|---|---|
Estrategias innovadoras para prevenir la alteración de Alicyclobacillus acidoterrestris en zumo y mitigación del riesgo biológico asociado al consumo de zumo no pasteurizado | 01/06/2020 | 30/11/2023 | M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR |
Technological viability, and toxicological study of a biotransformation strategy to reduce patulin in apple juices | 01/12/2022 | 30/11/2024 | JOSE CARLOS ENRIQUE SERRANO CASASOLA, M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR |
Estrategias de mitigación de los problemas asociados a patógenos de transmisión alimentaria para mejorar la calidad e inocuidad de fresas congeladas y listas para el consumo (FRESAFE) | 30/12/2016 | 31/12/2020 | M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR |
Tesis | Any | Direcció |
---|---|---|
Evaluación del crecimiento de Salmonella enterica y Listeria monocytogenes en pera mínimamente procesada e influencia de las condiciones de conservación en el potencial patogénico de Listeria monocyto | 2016 | Viñas Almenar, Immaculada; Abadias Seró, M.Isabel |