Español
English
Català
Wifi
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia
Universitat de Lleida
Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia I Facultat de Medicina
Inici
Futurs estudiants
Accés
Acollida i orientació
Adreça / Com s'hi arriba
Pla d’estudis
Objectius i competències
Estructura del pla i guies docents
Guies docents de cursos anteriors
EPI (Equip Protecció Individual)
Matèria transversal
Treball de fi de grau
Normativa de la tercera llengua
Professorat
Calendaris i horaris
Calendari acadèmic
Horaris
Exàmens
Pràctiques acadèmiques
Pràctiques acadèmiques externes de la UdL
Normativa del centre
Normativa de la titulació
Mobilitat
Mobilitat acadèmica i programes
Màxim de crèdits convalidables
Sistema ECTS
Programes de mobilitat de la titulació
Beques i ajuts
Normativa
Normativa acadèmica UdL
Normativa del centre
MENU
Inici
Pla d’estudis
Professorat
Detall
CLIVILLÉ SISÓ, JOAN JOSEP
Categoria:
ASSOCIAT/ADA T1
Perfil acadèmic:
Grau / llicenciatura / enginyeria superior
Departament:
TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Adreça electrònica:
joan.cliville@udl.cat
Docència
Ensenyament
Curs
Assignatura
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia
2
PROCESSAT DELS ALIMENTS